Bestellen

Wij bakken uitsluitend ronde, lichtbruine broodhosties van ca. 2 mm dikte. Deze dikte wordt bepaald door de maximale druk die volgens Europese richtlijnen op met de hand bediende machines mag staan. Er zijn vier maten hosties beschikbaar, met een doorsnede van resp. 30 mm, 65 mm, 93 mm en 14 cm. De hosties worden in plastic zakjes verpakt geleverd. 

Prijzen

Broodhosties 30 mm (per 1000 stuks): €15,00  (16,35 incl. btw)
Broodhosties 65 mm (per 25 stuks verpakt): €2,74   (2,99 incl. btw)
Broodhosties 65 mm (per 50 stuks verpakt): €5,48   (5,97 incl. btw)
Broodhosties 93 mm (per 25 stuks verpakt): €6,50 (7,09 incl. btw)
Hostiebroden 14 cm (per stuk, bestelling vanaf min. 10 stuks): €0,56   (0,61 incl. btw)
Glutenvrije hosties* 32 mm (per 50 stuks): €6,75 (7,36 incl. btw)
assortiment hosties

* Te gebruiken bij coeliakie (glutenintolerantie). De glutenvrije hosties (glutengehalte: 10ppm = 1 mg per 100 g) bakken wij niet zelf, maar zijn afkomstig uit een andere bakkerij. Ze zijn gemaakt van glutenvrije, lactosevrije tarwezetmeel en water, en verschillen qua uiterlijk niet van witte hosties. Deze hosties voldoen aan de eisen van het canoniek recht en zijn dus in Rooms-Katholieke Eucharistievieringen te gebruiken.

U kunt uw bestelling in het klooster komen afhalen, of per post (PostNL) laten verzenden. De verzendkosten binnen Nederland bedragen gewoonlijk € 6,85. Mochten de verzendkosten hoger worden, dan nemen wij contact met u op. Een factuur met de betalingsgegevens wordt met de bestelling mee verzonden. De levertijd bedraagt ongeveer een week.

N.B. Wij leveren niet aan particulieren.

Bestelinformatie

Alleen volledig en correct ingevulde bestelformulieren kunnen in behandeling worden genomen. Door het formulier te verzenden, geeft u aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Indien u de bestelling wilt komen afhalen, kunt u dit aangeven in het veld ‘Aanvullende opmerkingen’. Binnen twee werkdagen sturen wij u per e-mail een bevestiging van uw bestelling. De hosties en factuur kunt u binnen ca. een week op het opgegeven adres verwachten. Zodra het pakket naar u onderweg is, ontvangt u hierover op het opgegeven e-mailadres bericht van PostNL.
Als wij nog vragen hebben over uw bestelling, dan nemen wij (per e-mail) contact met u op. Heeft u vragen, dan kunt u ons per e-mail bereiken. Desgewenst kunt u uw bestelling ook plaatsen door de in het formulier gevraagde gegevens in een e-mail naar ons te verzenden.

Privacyverklaring

Bestelformulier